luni, 8 decembrie 2014

Despre taratele de ovaz - doar beneficii!

Acestea «captureaza» grasimile si zaharurile si, deoarece organismul nostru nu le poate asimila, acestea traverseaza sistemul nostru digestiv si sunt eliminate in mod natural. Absorband lipidele si glucidele acestea reduc astfel numarul de calorii ingerat.
Pentru a avea rezultate asupra siluetei aceste tarate trebuie consumate regulat.Se recomanda o lingura de tarate in fiecare zi in iaurt.Odata ajunse in stomac ele se umfla si creeaza senzatia de satietate.
Taratele de ovaz sunt bune pentru a reduce nivelul de colesterol rau si pentru diabet.
Sunt bogate in fibre solubile si reduc nivelul de colesterol din organism. In plus, au un indice glicemic foarte scazut sisunt ideale pentru persoanele diabetice in cadrul unui regim alimentar adaptat.Fibrele solubile au drept efect absorbirea zaharului si a grasimilor, dar si reducerea formarii de calculi renali.
Taratele de ovaz
pot reduce si aparitia unui cancer de colon. Reducand si nivelul de colesterol taratele de ovaz ne protejeaza si inima si arterele.
Taratele de ovaz sunt si un excelent antioxidant.Sunt foarte bogate in minerale si oligoelemente si contin vitamine din familia B. Aceste elemente fac ca acestea sa fie un excelent antioxidant pentru a lupta impotriva agresiunilor exterioare.
Ele sunt recomandate si in regimul Dukan. Efectele lor sunt duble –pe de alta parte acestea absorb apa datorita structurii lor chimice si pe de alta parte acestea limiteaza acumularea de calorii din corp.
tarate de ovaz pirifan sunt recomandate pentru consum in regimul Dukan!


Cum se consuma taratele de ovaz ?
Vedeti si : tarate de ovaz pirifan , taratele de ovaz , tarate dukan, cele mai bune tarate

Ati incercat aceste produse?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu