marți, 9 decembrie 2014

Despre platforma T.co.ro sau cum poti face bani distribuind linkuri scurte

Ce este T.co.ro ?

T.co.ro este un serviciu de monetizare a link-urilor si a traficului generat in acest fel. Puteti castiga bani imediat pentru fiecare link pe care il creati in sistemul nostru, si il promovati pe internet pentru a ne trimite vizitatori. Aici este un exemplu de URL care a fost creat in sistemul nostru;http://t.co.ro/jNBLda (mp3songs.ro).

Aceasta este cea mai simpla metoda de a castiga bani pe internet, nu este nevoie nici macar sa aveti un blog sa un site propriu pentru a va inregistra.Oferim cotatii mai bune decat sistemele internationale pentru vizitatori din Romania!


Pur si simplu promovati link-uri catre subiecte interesante pe care le gasiti pe internet, in cercurile Dvs sociale, pe forumuri, pe facebook, etc. Daca sunteti pregatiti pentru a castiga bani online, va rugam sa va inregistrati!

Ne puneti la dispozitie adresa site-ului si noi va trimitem trafic!T.co.ro este o solutie pentru a va cumpara trafic si afisari la cele mai bune cotatii. Mai mult, este o solutie localizata in Romania. Traficul furnizat de sistemul nostru provine in cea mai mare parte din Romania.

Sistemul antifrauda bine pus la punct ne permite sa furnizam trafic de calitate foarte buna, targetat pe tari. Oferim cotatii mai bune pentru vizitatori din Romania, decat sistemele internationale similare!

Caracteristicile traficului furnizat: IP-uri unice intr-un interval de 24 ore, JavaScript and cookies activate, si un timer de 5 secunde care va permit sa va prezentati banner-ul vizitatorilor, inainte de a fi directionati catre adresa de care sunt interesati.

Cum ne aflam in epoca in care tehnologia evolueaza chiar sub ochii nostri, nimic nu ne mai surprinde. Asa cum poti vorbi cu o persoana aflata la mile departare fata de tine, la fel de usor, tot prin intermediul internetului poti face bani rapid si simplu.
Tot ceea ce iti trebuie un PC, laptop sau tableta, internet, bineinteles si, nu in ultimul rand, un cont in PayPal care se creeaza rapid si foarte usor. Cum toata viata nostra este subordonata nevoilor, avem din ce in ce mai multa nevoie de bani. Cum tehnologia a avansat, azi poti face bani foarte simplu, stand acasa, distribuind pe retele de socializare link-uri scurte. Si gata, esti platit!

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi pe : monetizare trafic romanesc sau pe adf.ly .



Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu