vineri, 19 august 2016

Colanti. Pro sau Contra ?


Fie ca vrei sa mergi la sala sau doar la o simpla plimbare prin parc, ori  fie ca stai prin casa si te relaxezi sau trebuie sa te ocupi de curatenie, tinuta mereu conteaza. Desi ador blugii si imi place sa-i port mereu, ei bine, cand e vorba de relaxare, aceste tipuri de pantaloni devin cei mai incomozi. Nici sa stai in pijamale nu este ok si totusi... Care ar fi solutia?

Imi place sa port colanti, desi intr-un timp mi se pareau cam vulgari. Aleg mereu colanti din bumbac, de inalta calitate, uneori chiar si de aceia modelatori. Colantii sunt perfecti pentru aproape orice - zic aproape orice incat consider ca nu-i poti purta cand iesi in oras, mergi la serviciu/ scoala sau facultate - .Insa, pentru timpul liber, destinat relaxarii, colantii sunt perfecti. Stiu ca se gasesc peste tot, insa eu sunt foarte selectiva cand vine vorba de orice fel de haine. Sunte mereu atenta chiar si cand vine vorba de colanti.



Colanti dantela Gabriella Nika

Colanti de dama din microfibra cu terminatii de dantela.Compozitie: 85% Poliamida15% Elastan

Daca ai nevoie de colanti pe care sa-i porti sub o rochie sau fusta mai lunga, acestia de mai sus sunt perfecti! Sunt exact ceea ce caut eu la un asemenea articol : calitate, aspect si pret bun!



Colanti Bas Bleu Ester 200 den

Colanti de dama opaci, cu efect usor de modelare corporala, realizati din material ce imita pielea ecologica. Compozitie:100% PoliesterGrosime: 200 DEN

Acesti colanti ce imita pielea ecologica pot fi purtati fara probleme chiar si la serviciu. Sunt extrem de eleganti si confera un aspect rock. Comozi si atractivi, acesti colanti iti vor oferi relaxarea de acasa oriunde ai fi.



Colanti 3/4 Bas Bleu Forcefit 70

Colanti 3/4 sport de dama realizati din tesatura opaca si elastica. Structura unica si compozitia tesaturii permite pielii sa respire.Compozitie:85% Poliester15% ElastanGrosime: 200 DENTesatura: Plush-Zero Archroma

Colantii trei sferturi sunt alegerea perfecta pentru femeile sportive (sau sportive in devenire). Sunt numai buni pentru atunci cand mergi la sala sau pentru un jogging in parc.

Ce parere aveti, dragii mei? Pro sau contra?

O zi frumoasa tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu