miercuri, 14 ianuarie 2015

Masini de legenda




Maşini de Legendă

LEGENDE PE PATRU ROŢI! O ADEVĂRATĂ COMOARĂ PENTRU FIECARE COLECŢIONAR!

DeAgostini prezintă, în premieră, o colecţie specială de maşini retro. O călătorie nostalgică în trecutul industriei automobilistice din Europa de Est, prin reviste de excepţie şi reproduceri miniaturale ale unor mărci auto de legendă.

Toate modelele din cadrul colecţiei sunt oferite pe un suport detaşabil.

Industria automobilistică din Europa de Est a avut o istorie impresionantă. Multe modele de automobile produse în aceasta parte a lumii au fost adevărate legende de care s-a legat viaţa uneia sau mai multor generaţii. Aici veţi descoperi cum au fost create acele modele. Pe mulţi dintre "eroii" ediţiilor noastre îi mai puteţi vedea astăzi doar la muzeu. Alţii, cu toate că au o vârstă respectabilă, îşi slujesc în continuare cu fidelitate proprietarii. Păstrate prin pasiunea unor colecţionari de excepţie din România, dar şi din străinătate, vă prezentăm adevărate comori. De la colecţionari – pentru colecţionari – câte o... noutate din trecut – în fiecare număr al revistei!

Colecţionaţi revistele şi alcătuiţi o enciclopedie dedicată celor mai îndrăgite maşini din trecut, produse în Europa de Est.

Împreună cu al doilea număr vă oferim GRATUIT primul biblioraft al seriei!

APARE O DATĂ LA DOUĂ SĂPTĂMÂNI


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu